Racefiets Amsterdam

Steeds meer mensen vinden hun ideale racefiets bij Beekhovenbikes in Amsterdam. In onze brede collectie vindt u racefietsen voor wielrenners op elk niveau. Een goede fiets voor beginners of een professionele full carbon fiets, u vindt het allemaal bij Beekhoven Bikes in Amsterdam. Wanneer u bij ons een racefiets koopt, dan kunt u bij het uitkiezen rekenen op gedegen en eerlijk advies. Er is immers een groot aantal opties en mogelijkheden en we willen u wel met de juiste racefiets de weg op sturen. Weet u al precies welk model en welke uitvoering u nodig heeft? Bestel dan uw racefiets direct online. We kunnen de meeste modellen gewoon uit voorraad leveren, dus u heeft de fiets vaak al de volgende dag in huis.

Racefiets Amsterdam – aanbod

We hebben een brede keuze in racefietsen, van instapmodel voor beginners tot de fietsen uit het hoge segment. De high-performance racefietsen zijn met precisie gemaakt en gebouwd met de beste onderdelen. Het zijn energie-efficiënte 'fietsmachines'. Een must voor de echte die hard wielrenner.

Racefiets Amsterdam - merken

In het uitgebreide racefietsaanbod vindt u de fietsten van verschillende bekende merken. Het assortiment is veel zorg samengesteld en bevat racefietsen van onder andere de volgende merken:

Racefiets Amsterdam – onderdelen

Hebt u onderdelen nodig voor uw racefiets? Ook dan zit u goed bij Beekhoven Bikes in Amsterdam. Of u op zoek bent naar een cassette, crank, stuurpen, zadel, wielen, kettingbladen, banden, ketting of andere racefiets onderdelen. U vindt het onze winkel of bestelt het voordelig online in onze webshop. Naast onderdelen vindt u bij ons ook de nodige accessoires, fietskleding en sportvoeding. Kortom, Beekhoven heeft alles voor de beginnende en ervaren wielrenner.

Wilt u meer informatie over onze racefiets of advies bij het uitkiezen van u nieuwe fiets? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag op weg.