Urban Arrow: de snelste en hipste bakfiets, vanaf nu verkrijgbaar bij de Urban Arrow dealer van Amsterdam!

Urban Arrow: de snelste en hipste bakfiets, vanaf nu verkrijgbaar bij de Urban Arrow dealer van Amsterdam!

Voor een bakfiets was je bij beekhoven Bikes al aan het juiste adres van Bakfiets.nl maar binnenkort komt daar de Urban Arrow bij!
 

De Urban Arrow Family is een van de snelste en hipste bakfiets van Nederland met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

Onze accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

Veilig

 

Dit model heet de Family en dat is niet voor niets. De focus ligt op de veiligheid van je kinderen. Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Family de best mogelijke grip op de weg. De kinderen worden extra goed beschermd door de robuuste en stootvaste EPP-bak.

We hebben ook aan de bestuurder gedacht. Die kan altijd me

Comfort

 

De Family is comfortabel in gebruik. Met de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee en het schakelen gaat vloeiend dankzij de traploze versnellingsnaaf van NuVinci. Je schakelt dus eigenlijk zonder erbij na te denken.

Manoeuvreren met de Family gaat ook gemakkelijk door het lichte frame en lage zwaartepunt. Zelfs met een bak vol kinderen. Een stoepje is ook geen probleem voor deze robuuste fiets omdat je kinderen lekker zacht zitten in de EPP-bak. En de dikke banden zorgen voor een goede vering. Snel en comfortabel dus. Voor je het weet ben je waar je moet zijn.

t de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. Optimaal comfort en tegelijkertijd goed zicht op de weg.

 

Praktisch

 

De Family is helemaal kinderproof. Niet alleen door de zachte EPP-bak, maar ook door de manier waarop kinderen erin kunnen klimmen via het stevige opstapje. Daarnaast is ook de Hebie-kettingkast helemaal dicht; wel zo veilig voor kleine kindervoetjes.

De Family is flexibel, want gemakkelijk aan te passen. Dankzij de modulariteit kun je de fiets eenvoudig ombouwen tot een Shorty als de kinderen bijvoorbeeld te groot worden voor de bak. We hebben een uitgebreid aanbod aan accessoires, zoals een uitklapbaar bankje voor vriendjes of een adapter voor een Maxicosiof een Yepp-zitje. Zo past onze Family zich aan jouw familie aan.

Er staat bij ons altijd een Demo model en zo kunt u de Urban Arrow uitgebreid uitproberen, zelfs met de kinderen, hond of bagage er in. Er zit ook een huif op!

Tevens kunt u bij Beekhoven Bikes dus terecht voor nieuwe Bakfietsen maar ook het onderhoud. Door de grote werkplaats hebben wij altijd de ruimte en heeft u uw belangrijke vervoermiddel binnen 2 werkdagen weer in bezit.

Kom langs en aat u adviseren naar de mogelijkheden van Urban Arrow en meer.

Tot ziens! Beekhoven Bikes