Vuurwerk 2020/2021

U heeft vast wel het nieuws gehoord en gelezen. Voor dit jaar mag er geen vuurwerk uit de categorie F2 verkocht en afgestoken worden. De landelijke verkoopdagen zijn hierdoor komen te vervallen.

Maar wij geven niet op, we pakken door en bieden u nog het laatste vuurwerk aan wat er door Europese wetgeving nog van over is, Categorie F1 vuurwerk.

Wij hebben ruim ingekocht en willen hiermee laten zien dat we er voor jullie zijn, de kinderen, de families en jeugd! Er is nog wat te knallen dus kom langs op onderstaand adres. Dit mag het hele jaar door verkocht en afgestoken worden. We zijn wel bang dat we snel uitverkocht raken omdat er zo een grote run op is. Dus wacht niet te lang! Dit vuurwerk kan zelfs op de verlanglijstjes van Sinterklaas en de Kerstman, hoe leuk is dat!!!

Tot snel en ga samen gezond en wel in het nieuwe jaar in en sluit toch nog dit vervelende jaar met een knaller af!

Beekhoven Bikes Vuurwerk

Draaierweg 16

1032KS Amsterdam

020-6317120

info@beekhovenbikes.nl

 

Onderstaande tekst nemen we voor dit jaar afscheid van maar vinden wel zo leuk om te laten staan om het gemis van nog mooier vuurwerk kenbaar te maken wat we allemaal wel niet van plan waren :(


December, de feestmaand voor jong en oud met vele tradities waar we met z'n allen aan mee doen. 

Bij Beekhoven Bikes bent u nog altijd aan het juiste adres voor je vuurwerk en voor een geweldige nieuwjaarsfeest met vrienden en familie! De website is weer online, klik op de afbeelding of hieronder:

Beekhoven Bikes Vuurwerk

Het is nog even wachten op de folder. Deze wordt tevens versrpeid vanaf de week van 5 December (Via een gesealed pakket)
Bestel tot 28 December je vuurwerk online of in de winkel en profiteer van Gratis Vuurwerk!

De verkoop dagen zijn dit jaar 29, 30 en 31 December op het Zuideinde 477 in Amsterdam Noord. 

Dus genoeg redenen om bij ons langs te komen, niet alleen fietsen en fiets gerelateerde producten maar dus ook kerstbomen en vuurwerk!

Groet het Beekhoven Bikes Team