Vuurwerk 2024/2025

 
DE WEBSHOP IS GESLOTEN EN GAAT ROND 1 NOVEMBER 2024 WEER OPEN
DE LOSSE VERKOOP EN AFHAAL DAGEN DIT JAAR ZIJN 

28,30 EN 31 DECEMBER


U KUNT CATEGORIE 1 VUURWERK KOPEN IN DE WINKEL AAN DE DRAAIERWEG 16 AMSTERDAM NOORD.
U KUNT OOK ONLINE BESTELLEN OP WWW.CATEGORIE1.NL EN HET DAN AFHALEN IN DE WINKEL AAN DE DRAAIERWEG 16
 

 

www.beekhoven.vuurwerkexpert.nl

www.beekhoven.evolutionvuurwerk.nl

www.categorie1.nl


Welkom bij Beekhoven de Vuurwerkexpert

 

WELKOM BIJ UW VERTROUWDE VUURWERKWERKEXPERT WEBSHOP VAN BEEKHOVEN DE VUURWERKSPECIALIST VAN AMSTERDAM

We zijn extra vroeg open gegaan met de webshop en verkoop van vuurwerk voor de jaarwisseling 2024/2025, we hebben een hoop gemist met z'n allen afgelopen jaren! Landelijk is er groen licht er zullen er geen extra maatregelen gaan komen!

Het is helaas wel een feit geworden dat de gemeente Amsterdam sinds 2020 een gemeentelijk afsteekverbod heeft voor het afsteken van vuurwerk wat valt onder de categorie F2 (Cat.1-F1 is wettelijk niet te verbieden!!!), maar verkoop van vuurwerk is toegestaan! Omdat wij op een grens gebied zitten met gemeentes als Landsmeer, Oostzaan, Zaanstad en meer gaan wij dan uiteraard ook gewoon open. We laten ons niet gek maken en hopen dat iedereen, ook de Amsterdammers, mooi siervuurwerk zullen aanschaffen om het feestje van het jaar opnieuw te beleven waar we dat de afgelopen jaren niet konden!

U kunt ook dit jaar weer genieten van het mooiste en beste vuurwerk, wij hebben samen met Vuurwerkexpert en Evolution fireworks het beste voor u in de shop geplaatst! Tevens dit jaar een klein assortiment van Magnum vuurwerk en de hele lijn van Pangu Fireworks!

Voorbestellen kan tot en met 27 December en dan profiteert u van de beste acties en GRATIS vuurwerk! U kunt in blokken van 15 minuten elke verkoop dag uw vuurwerk ophalen als keuze maar let op hoe later u vooruit besteld hoe eerder een tijdvak vol zit!

Vanaf 28 December start de losse verkoop!

Online voorbestellen via deze website is het advies, maar via de folder of uitgeprinte bestellijst in de winkel aan de Draaierweg 16 Amsterdam Noord behoord ook tot de mogelijkheid.

De losse verkoop is op onderstaande datum en aan het Zuideinde 477 1035PJ Amsterdam

  • 28 december van 8:00 tot 20:00 uur
  • 29 december van 8:00 tot 20:00 uur
  • 30 december van 8:00 tot 18:00 uur.

Bij eventuele vragen kunt u ons bereiken op 020-6317120 of info@beekhovenbikes.nl

Tot ziens!

Het Beekhoven vuurwerkexpert team!