Vuurwerk 2022/2023

VOOR DIT JAAR IS HET NOG EVEN GEDULD HEBBEN VOOR WE GROEN LICHT HEBBEN. ER LOOPT NOG EEN INTIATIEF WETSVOORSTEL IN DE KAMER MAAR WIJ ZIJN POSITIEF GESTEMD EN HOUDEN JULLIE OP DE HOOGTE OVER VERDER ONTWIKKELINGEN.

U KUNT CATEGORIE 1 VUURWERK KOPEN IN DE WINKEL AAN DE DRAAIERWEG 16 AMSTERDAM NOORD. U KUNT OOK ONLINE BESTELLEN OP WWW.CATEGORIE1.NL EN HET DAN AFHALEN IN DE WINKEL AAN DE DRAAIERWEG 16
 

 


www.beekhoven.vuurwerkexpert.nl


Welkom bij Beekhoven de Vuurwerkexpert

 

We zijn extra vroeg open gegaan met de webshop en verkoop van vuurwerk voor de jaarwisseling 2021/2022, we hebben een hoop gemist met z'n allen afgelopen jaar en de overheid heeft ons toegezegd dat het verbod van afgelopen jaar door Covid eenmalig was!

Doordat al het vuurwerk al in Nederland is kunnen we volop open gaan en met leuke opening acties beginnen voor jullie!

Het is helaas een feit geworden dat de gemeente Amsterdam dit jaar met een gemeentelijk afsteekverbod is gekomen voor het afsteken van vuurwerk wat valt onder de categorie F2 (Cat.1-F1 is wettelijk niet te verbieden), maar verkoop van vuurwerk is toegestaan! Omdat wij op een grens gebied zitten met gemeentes als Landsmeer, Oostzaan, Zaanstad en meer gaan wij dan uiteraard ook gewoon open. We laten ons niet gek maken en hopen dat iedereen, ook de Amsterdammers mooi siervuurwerk zullen aanschaffen om het feestje van het jaar opnieuw te beleven waar we afgelopen jaar dat niet konden!

U kunt ook dit jaar weer genieten van het mooiste en beste vuurwerk, wij hebben samen met Vuurwerkexpert en Evolution fireworks het beste voor u in de shop geplaatst! Tevens dit jaar een klein assortiment van Magnum vuurwerk in de shop!

Het lijkt er op dat we dit jaar met de verkoop misschien weer met wat gepaste maatregelingen moeten rekening houden. Wij houden u daarvan op de hoogte. Zoals het er nu voor staat is er een kans van mondkapje advies en beperkte aantal personen in de winkel. We zijn ervan overtuigd dat ons dat is gelukt en u kunt dan ook veilig en vertrouwd uw vuurwerk kopen bij Beekhoven de vuurwerkexpert. Maar ons advies is bestel online want in de winkel aan het Zuideinde kunnen we een beperkt aantal mensen kwijt voor de losse verkoop. Er kunnen nu maximaal 30 mensen in de winkel aanwezig zijn maar bij strengere maatregelen moeten we naar maximaal 4-6 personen.

Voorbestellen kan tot en met 28 December en dan profiteert u van de beste acties en GRATIS vuurwerk! U kunt in blokken van 15 minuten elke verkoop dag uw vuurwerk ophalen als keuze maar let op hoe later u vooruit besteld hoe eerder een tijdvak vol zit dit vanwege de maatregelen die onze winkel heeft moeten treffen!

Vanaf 29 December geld de losse verkoop maar dus onder Covid-19 maatregelen, besteld u dus niet vooruit dan moet u rekening houden met langere wachttijden.

Online voorbestellen via deze website is het advies, maar via de folder of uitgeprinte bestellijst in de winkel aan de Draaierweg 16 Amsterdam Noord behoord ook tot de mogelijkheid.

De losse verkoop is op onderstaande datum en aan het Zuideinde 477 1035PJ Amsterdam

  • 29 december van 8:00 tot 20:00 uur
  • 30 december van 8:00 tot 21:00 uur
  • 31 december van 8:00 tot 18:00 uur.

Bij eventuele vragen kunt u ons bereiken op 020-6317120 of info@beekhovenbikes.nl

Tot ziens!

Het Beekhoven vuurwerkexpert team!