NIeuws

Refurbished accu's voor de Cortina Ecomo fietsen bij Beekhoven Bikes!

18-02-2017

Refurbishen is hot Refurbishen is een trend die momenteel in allerlei sectoren te zien is. Letterlijk staat de term refurbishen voor ‘producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen, met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.’ Smartphones, laptops en zelfs horloges; allemaal items die refurbished worden en het prod..

Urban Arrow: de snelste en hipste bakfiets, vanaf nu verkrijgbaar bij de Urban Arrow dealer van Amsterdam!

15-01-2017

Voor een bakfiets was je bij beekhoven Bikes al aan het juiste adres van Bakfiets.nl maar binnenkort komt daar de Urban Arrow bij!   De Urban Arrow Family is een van de snelste en hipste bakfiets van Nederland met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je s..

De Race tegen de accu met een E-MTB

13-10-2016

DE RACE TEGEN DE ACCU ingehaald, heb mensen ingehaald, heb treintjes gereden, ketting er voor af bij de motor, met dik 20kg onder mijn ongetrainde lichaam superdik afgedaald, ben 1x uitgescholden omdat ik te hard afdaalde, en zoveel positieve reacties gehad en dan alles gewoon vol gehouden! Ja met hulp maar zonder had ik nooit mee gegaan..... Iedereen mag er van denken wat die wil en ik hoor..

We gaan weer het strand op met de MTB!

28-09-2016

Het strand seizoen gaat weer van start! Wie nog nooit op het strand heeft gereden mist toch wel wat. Het is een hele leuke en andere MTB ervaring en er zijn tegenwoordig zoveel wedstrijden te rijden op het strand. De langste is nog altijd de bekende Hoek van Holand -  Den Helder maar ook Egmond - pier - Egmond en noem maar op. Kijk hier eens naar de historie en de agenda van de verschil..