NIeuws

Momentum bikes van Giant!

13-03-2023

Nieuw! Momentum bikes, online only De Giant Group is internationaal al zeer succesvol met het merk Momentum. Ze gaan nu de Nederlands markt ook betreden en wij zijn brand store voor dit merk. Dit betekent dat deze geweldige fietsen en accessoires te zien, te voelen en te proeven zijn in de winkel! Maar het is een online only product, voorlopig kan kunnen de Momentum fietsen niet in de wink..

Urban Arrow Family Bakfiets van het jaar 2023! Gratis accessoirepakket cadeau t.w.v. €597,-

13-03-2023

Urban Arrow Family Bakfiets van het jaar 2023! Een aantal weken geleden is de Urban Arrow Family bekroond tot bakfiets van het jaar 2023! Wij als dealer zijn daar natuurlijk super trots op. Wij voeren het merk al vanaf het begin dat deze op de markt kwam, dit jaar alweer 10 jaar! Het was dus al een feestje en nu met nog een extra tintje. Het mooie van dit alles is dat Urban Arrow dit naturl..

Niet poetsen maar fietsen! Met de Hydro Coating van Proteam Bicycle Care

16-02-2019

Je bent fan of niet van het schoonmaken van je dierbaarste bezit. Vaak ben je helemaal op na die bare zware tocht op je bike en ziet hij of zij er niet uit. Wij kunnen u natuurlijk helpen op dat vlak maar er is nu een techniek waarbij je zelf helemaal blij wordt van het poetsen van je bike! Samen met Proteam Bicycle Care hebben wij de oplossing voor u! Laat je bike..

Urban Arrow: de snelste en hipste bakfiets, vanaf nu verkrijgbaar bij de Urban Arrow dealer van Amsterdam!

15-01-2017

Voor een bakfiets was je bij beekhoven Bikes al aan het juiste adres van Bakfiets.nl maar binnenkort komt daar de Urban Arrow bij!   De Urban Arrow Family is een van de snelste en hipste bakfiets van Nederland met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je s..

De Race tegen de accu met een E-MTB

13-10-2016

DE RACE TEGEN DE ACCU ingehaald, heb mensen ingehaald, heb treintjes gereden, ketting er voor af bij de motor, met dik 20kg onder mijn ongetrainde lichaam superdik afgedaald, ben 1x uitgescholden omdat ik te hard afdaalde, en zoveel positieve reacties gehad en dan alles gewoon vol gehouden! Ja met hulp maar zonder had ik nooit mee gegaan..... Iedereen mag er van denken wat die wil en ik hoor..