NIeuws

Kerstbomen en Vuurwerk bij Beekhoven Bikes

08-11-2018

December, de feestmaand voor jong en oud met vele tradities waar we met z'n allen aan mee doen. Zo ook kerstbomen en vuurwerk! Vanaf aanstaande dinsdag 4 december start nu voor het 3e jaar onze kerstbomen verkoop. We krijgen weer hele mooie Nordmann bomen binnen uit Schotland dit keer. De kweek daar is super goed en vergelijkbaar met de Nordmann bomen uit Denemarken en Duitsland. Wij verheu..

Refurbished accu's voor de Cortina Ecomo fietsen bij Beekhoven Bikes!

18-02-2017

Refurbishen is hot Refurbishen is een trend die momenteel in allerlei sectoren te zien is. Letterlijk staat de term refurbishen voor ‘producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen, met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.’ Smartphones, laptops en zelfs horloges; allemaal items die refurbished worden en het prod..

Urban Arrow: de snelste en hipste bakfiets, vanaf nu verkrijgbaar bij de Urban Arrow dealer van Amsterdam!

15-01-2017

Voor een bakfiets was je bij beekhoven Bikes al aan het juiste adres van Bakfiets.nl maar binnenkort komt daar de Urban Arrow bij!   De Urban Arrow Family is een van de snelste en hipste bakfiets van Nederland met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je s..

De Race tegen de accu met een E-MTB

13-10-2016

DE RACE TEGEN DE ACCU ingehaald, heb mensen ingehaald, heb treintjes gereden, ketting er voor af bij de motor, met dik 20kg onder mijn ongetrainde lichaam superdik afgedaald, ben 1x uitgescholden omdat ik te hard afdaalde, en zoveel positieve reacties gehad en dan alles gewoon vol gehouden! Ja met hulp maar zonder had ik nooit mee gegaan..... Iedereen mag er van denken wat die wil en ik hoor..