De Urban Arrow dealer van Amsterdam!

Over Urban Arrow elektrische bakfietsen

Als je op zoek bent naar het beste vervoer middel voor je gezin, hond of andere transport dan zeggen wij van Giantstore Beekhoven net als al onze klanten: Urban Arrow!
Urban Arrow is een Nederlandse e-bikeproducent die bestaat sinds 2009. Het bedrijf is opgericht met als doel de leefbaarheid in de stad te verbeteren en vergroening te bevorderen. Dit doen ze door middel van hun elektrische bakfietsen. Een gezond en praktisch alternatief voor het gebruik van scooters en auto’s. Nu na 12 jaar zijn de fietsen 9 generaties verder wat vandaag de dag nog altijd resulteerd in misschien wel de beste E-bike bakfiets op de markt. Het verleden heeft zich al bewezen met meerdere prijzen en zelfs E- Cargobike van het jaar 2023! 

Diverse Urban Arrow bakfietsen

Onderstaande modellen Urban Arrow kunnen wij leveren waaronder de altijd populaire Family versie die er in meerdere uitvoeringen is die hieronder beknopt worden uitegelgd. 

Accu capaciteit
400 Wh
Actieradius
50 - 110 km
Aantal versnellingen
Traploos
Type rit
Dagelijks korte ritten
Motor locatie
Midden
Motor techniek
Bosch Active Plus 50Nm
 

Connected+ in samenwerking met Laka

Urban Arrow Connected+ combineert een geïntegreerde GPS-tracker met een complete fietsverzekering (voor 1 jaar), en zit nu standaard bij de volgende modellen: 
- Family Active Plus
- Performance Essential.
Kom langs en laat je informeren. 
Accu capaciteit
545 Wh
Actieradius
50 - 120 km
Aantal versnellingen
Traploos
Type rit
Dagelijks korte ritten
Motor locatie
Midden
Motor techniek
Bosch Performance Line Essential BES3 65Nm
 
Accu capaciteit
545 Wh
Actieradius
60 - 120 km
Aantal versnellingen
Traploos
Type rit
Recreatief gebruik
Motor locatie
Midden
Motor techniek
Bosch Performance BES3 65Nm
 
Accu capaciteit
500 Wh
Actieradius
50 - 90 km
Aantal versnellingen
Traploos
Type rit
Recreatief gebruik
Motor locatie
Midden
Motor techniek
Bosch Cargo Line 85Nm
 


Klik hier onze actuele winkel voorraad!

Urban Arrow Family

Met de Urban Arrow Family bakfietsen brengt u eenvoudig uw kinderen naar school of doet u de boodschappen. Elektrische bakfietsen in de Family serie zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bij alle uitvoeringen ligt de focus op de veiligheid van uw kinderen. Uw kinderen worden extra goed beschermd door middel van de stootvaste EPP-laadbak. De kinderen zitten daarnaast lager dan bij andere bakfietsen. Dit is niet alleen veiliger, hierdoor ligt ook het zwaartepunt lager en dit komt de grip op de weg ten goede.

Urban Arrow Shorty

De Urban Arrow Shorty elektrische bakfiets is de perfecte woon-werkfiets. Hiermee vervoert u eenvoudig en snel uw boodschappen, huisdier of kantoortas. De Shorty is het meest compacte model van Urban Arrow en heeft een korte wielbasis. Hierdoor is de fiets enorm wendbaar en gemakkelijk te berijden voor jong en oud. De Shorty is in diverse uitvoeringen bij Urban E-Bikes te bestellen.

Urban Arrow Cargo

Zoekt u een elektrische bakfiets waarmee u veilig en snel uw goederen vervoert? Dan is een Urban Arrow Cargo de perfecte keuze voor u. De Urban Arrow Cargo is verkrijgbaar in een L-, XL- en XXL-variant. De XXL-variant kan tot wel 275 kilo aan spullen vervoeren in de cargobox. De Urban Arrow Cargo is een opvallende verschijning, waardoor deze elektrische bakfiets ook ideaal is om uw bedrijf te promoten. De verschillende cargoboxen kunnen wij bestickeren met uw logo of bedrijfsgegevens.

Urban Arrow bakfiets leasen

Ook het leasen van een Urban Arrow bakfiets behoort bij Giantstore Beekhoven tot de mogelijkheden via Lease A Bike. Door uw Urban Arrow bakfiets te leasen bij Giantstore Beekhoven, geniet u de volgende voordelen:

Urban Arrow bakfiets kopen

Meer informatie nodig voor het kopen van uw Urban Arrow bakfiets? Of maakt u graag eens een proefrit? Neem dan contact op met onze e-bike specialisten. Wij zijn te bereiken via 020-6317120. Ook een e-mail sturen is mogelijk, dit kan via info@giantstore-beekhoven.nl Onze e-bike experts zijn u graag van dienst.

De Urban Arrow bakfietsen bekijken in onze winkel in Amsterdam

Bekijk de Urban Arrow bakfietsen in onze winkel in Amsterdam. U vindt ons aan de Draaierweg 16.

Giantstore Beekhoven

Draaierweg 16
1032KS Amsterdam

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten