De Race tegen de accu met een E-MTB

De Race tegen de accu met een E-MTB

DE RACE TEGEN DE ACCU

ingehaald, heb mensen ingehaald, heb treintjes gereden, ketting er voor af bij de motor, met dik 20kg onder mijn ongetrainde lichaam superdik afgedaald, ben 1x uitgescholden omdat ik te hard afdaalde, en zoveel positieve reacties gehad en dan alles gewoon vol gehouden! Ja met hulp maar zonder had ik nooit mee gegaan.....

Iedereen mag er van denken wat die wil en ik hoor ook graag jullie meningen en snap dat de aanschaf best een hoop centen is maar er is op dit moment geen excuus meer ook voor mij om niet meer de MTB te pakken als we toch niks meer gedaan hebben, geen tijd hebben gehad om te trainen of whatever. Eerst dacht ik zo een bike leent zich alleen voor mensen die niet veel meer kunen of op leeftijd zijn maar integendeel.

Wat een controle, overal grip, wat een verademing om boven te komen en te genieten van al het moois en echt genoeg gewerkt want na de finish heb ik alleen maar kramp gehad en dus het gevoel dat je 90 of 110km hebt gereden en dus werkelijk genoeg work out!

Tuurlijk de echte bikkels zijn Jan Beekhoven (110km!) en de vele andere die het op volle eigen kracht doen maar ik heb een dikke rit gereden, heerlijk genoten, ik kon mee komen en heb een work out gehad. Hoe vet is dat!

En met 500wh en iets meer gebruik te maken van de hogere standen zou je zomaar de 75km kunnen rijden. Op een gezonde manier zou je deze afstanden nooit kunnen rijden en dan kun je blijven zeggen.....dan maar niet fietsen en het gaat dan toch z'n doel voorbij!

Nee want het is een race tegen de accu en die gaat beetje bij beetje meer zicht krijgen en winnen in ritten als deze of meer voor een steeds grotere doelgroep! Ook wij hebben het nooit geloofd en ons maar laten vertellen dat de #EMTB echt gaat toevoegen aan het recreatief rijden op een mountainbike maar zowel een getraint persoon als een persoon die geen filkker meer kan........wij hebben er vertrouwen in en nu is er echt voor iedereen een bike om fun mee te hebben!

En heb me daar verbaasd hoe goed erop wordt gereageerd: hoe rijd het? Welke stand rij je? Wat een vet ding! Ik zie er wel wat in....

Ik zeg hier ook wel bij dat degene die nog genoeg rijden en er tijd voor hebben en prestatie gericht zijn ook anders moeten kijken naar dit verhaal en gewoon moeten blijven trainen en knallen waar nodig en waar de wil en de lol is want snap best dat die het misschien zouden willen en Just een keer voor de fun maar er geen noodzaak of wat van zien.

Dit was mijn ervaring en zou je het ook willen voelen en willen weten kom gewoon binnen stappen en neem deze bike een dagje mee uit.

Any thoughts? Just Let us know!