Nieuwe fiets kopen Amsterdam

U gaat een nieuwe fiets kopen in Amsterdam? Beekhovenbikes verkoopt alle soorten nieuwe fietsen van topmerken. We hebben een zeer uitgebreid en divers assortiment kinderfietsen, vouwfietsen, damesfietsen, herenfietsen, omafietsen en opafietsen, racefietsen en mountainbikes. Tevens leveren wij verschillende elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd. We hebben voor elke voorkeur en budget een passende nieuwe fiets van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Wanneer u een fiets komt kopen in onze winkel in Amsterdam, dan kunt er vanuit gaan dat we de meeste fietsen direct uit voorraad kunnen leveren. U hoeft dus nooit lang op uw nieuwe fiets te wachten.

Online nieuwe fiets kopen Amsterdam

Als u reeds weet welke nieuwe fiets u wilt kopen, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze uitgebreide webshop. Wilt u de fiets eerst eens van dichtbij bekijken of heeft u behoefte aan goed advies? Dan bent u natuurlijk meer dan welkom in onze fietsenwinkel in Amsterdam. Als u nog vragen heeft over de nieuwe fietsen in onze webwinkel, aarzel dan niet op contact met ons op te nemen via de telefoon of per email (we zijn ook te vinden op verschillende social media).

Nieuwe fiets kopen Amsterdam – Merken

Een nieuwe fiets kopen bij Beekhoven Bikes in Amsterdam betekent dat u kiest voor een degelijke fiets van een goed merk voor een leuke prijs. In ons uitgebreide fietsenaanbod vindt u de nieuwste modellen van onder andere de volgende hoogwaardige fietsmerken:

Fietsartikelen

Naast nieuwe- en gebruikte fietsen vindt u bij Beek Hoven bikes ook een groot aantal accessoires en andere fietsartikelen. Natuurlijk allemaal voordelig en gemakkelijk online te bestellen.