Mountainbike Amsterdam

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande en moderne mountainbike (of een nieuwe e-bike) in Amsterdam? Dan bent u hier aan het goede adres, want fietswinkel Beekhovenbikes biedt een ruime keuze in nieuwe mountainbikes van verschillende topmerken. Of u nu op zoek bent naar een degelijk instapmodel, een professionele mountainbike of een goede fiets voor de cyclocross, u vindt de juiste mountainbike bij Beekhoven Bikes in Amsterdam. We hebben mountainbikes in verschillende uitvoeringen en maten. Hebt u uw keuze al gemaakt, bestel uw bike dan voordelig online. De meeste modellen worden binnen 24 uur geleverd. Wilt u eerst goed advies over welke mountainbike het beste bij u past, kom dan zeker een keer langs in onze winkel in Amsterdam.

Mountainbike Amsterdam – modellen

Als u graag door de bossen, over de heuvelachtige paden of op ander ruig terrein fietst, heeft u een goede, betrouwbare en stevige mountainbike nodig. Voor elk terrein en voor elk type fietser hebben wij een passend model in de aanbieding! We hebben mountainbikes met de 'reguliere' 26 inch wielen, maar ook de steeds populairder wordende mountainbikes met27.5 inch en 29 inch (29'ers) kunnen we direct (vanuit ons magazijn in Amsterdam) uit voorraad leveren.

Mountainbike Amsterdam - merken

Onze mountainbikecollectie is nauwkeurig samengesteld met fietsen van verschillende bekende merken. In ons MTB assortiment vindt u onder andere de mountainbikes van de volgende merken:

Mountainbike Amsterdam – accessoires en onderdelen

Hebt u onderdelen nodig voor uw mountainbike of wilt u uw nieuwe MTB fiets direct voorzien van de nodige accessoires? Ook dan bent u bij de winkel van Beekboven Bikes Amsterdam aan het goede adres. Natuurlijk kunt u uw mountainbike benodigdheden ook voordelige en gemakkelijk online bestellen.

Hebt u vragen over onze producten, het online bestellen van MTB fietsen of over een reeds geplaatste bestelling? Bel dan naar 020-6317120. We staan u graag te woord