Fietsonderdelen

Op zoek naar onderdelen voor uw fiets? Dan zit u goed bij BeekhovenBikes in Amsterdam. Wij hebben een gigantisch assortiment fietsonderdelen voor stadsfietsen, sportfietsen en e-bikes. In onze overzichtelijke webshop kunt u gemakkelijk zoeken naar de juiste onderdelen voor uw fiets. Deze fietsonderdelen worden in de regel geleverd met garantie. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren, zodat u de onderdelen meestal de volgende dag in huis heeft.

Fietsonderdelen Amsterdam – assortiment

In ons brede assortiment vindt u alle denkbare onderdelen voor het repareren van uw fiets. We leveren onder andere de volgende fietsonderdelen direct uit voorraad:

Kunt u het fietsonderdeel dat u zoekt niet direct vinden of bent u op zoek naar iets zeer specifieks? Neem dan zeker even contact met ons op. Vaak kunnen we toch nog verder helpen of wellicht een alternatief (ook passend) artikel voor u vinden.

Fietsonderdelen Amsterdam gereedschap en onderhoud

Hebt u gereedschap nodig voor het vervangen van de verschillende fietsonderdelen? BeekhovenBikes heeft een brede selectie professioneel gereedschap. Voor het vervangen van elk fietsonderdeel hebben wij het juiste gereedschap, van minitool tot trapasafnemer en van dopsleutel tot kettingpons. Tevens hebben we een uitgebreid scala aan producten voor het onderhouden van de fiets, zoals smeermiddelen en schoonmaakartikelen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Advies bij keuze fietsonderdelen

Weet u niet precies welke onderdelen u nodig heeft of bent u niet helemaal zeker hoe u het fietsonderdeel moet vervagen? Wij kunnen u vakkundig adviseren bij het kiezen van de fietsonderdelen en verder helpen bij de montage. Kom gerust langs in onze winkel in Amsterdam of neem contact op via de telefoon of per email.

Naast fietsonderdelen kunt u in onze webshop tevens terecht voor complete fietsen, kleding en accessoires.