VuurwerkDecember, de feestmaand voor jong en oud met vele tradities waar we met z'n allen aan mee doen. Zo ook kerstbomen en vuurwerk!

Vanaf aanstaande dinsdag 4 december start nu voor het 3e jaar onze kerstbomen verkoop. We krijgen weer hele mooie Nordmann bomen binnen uit Schotland dit keer. De kweek daar is super goed en vergelijkbaar met de Nordmann bomen uit Denemarken en Duitsland. Wij verheugen ons nu al op de binnenkomst er van en wij zullen u verrassen met de kwaliteit die ze hebben.
Vanaf 1.75 tot wel 2.50 meter hebben wij bomen voor u staan en de prijzen zijn vanaf 40 euro! Een voet/standaard met klick systeem hebben wij ook voor u vanaf 25 euro!

Tevens ben je bij Beekhoven Bikes nog altijd aan het juiste adres voor je vuurwerk voor een geweldige nieuwjaarsfeest met vrienden of family! De website is al enige tijd online

Beekhoven Bikes Vuurwerk

De folder ligt in de winkel klaar om afgehaald te worden en wordt tevens versrpeid vanaf in de week van 5 December (Via een gesealed pakket)
Bestel tot 27 December je vuurwerk online of in de winkel en profiteer van Gratis Vuurwerk!

Let wel even op de verkoop dagen van het vuurwerk dit jaar want er mag GEEN vuurwerk verkocht worden op zondag 30 December!!

De verkoop dagen zijn dit jaar 28, 29 en 31 December op het Zuideinde 477 in Amsterdam Noord. 

Dus genoeg redenen om bij ons langs te komen, niet alleen fietsen en fiets gerelateerde producten maar dus ook kerstbomen en vuurwerk!

Groet het Beekhoven Bikes Team