Refurbished accu's voor de Cortina Ecomo fietsen bij Beekhoven Bikes!

Refurbished accu's voor de Cortina Ecomo fietsen bij Beekhoven Bikes!

Refurbishen is hot

Refurbishen is een trend die momenteel in allerlei sectoren te zien is. Letterlijk staat de term refurbishen voor ‘producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen, met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.’ Smartphones, laptops en zelfs horloges; allemaal items die refurbished worden en het product een langere levensduur geven.

 

Fijn voor portemonnee en milieu

E-bikes zijn razend populair en vormen voor consumenten steeds vaker een interessant en duurzaam alternatief voor een tweede auto of voor het openbaar vervoer. In Nederland rijden inmiddels 1,3 miljoen e-bikes rond. De levensduur van een e-bike wordt bepaald door de slijtage van de accu. Na verloop van tijd, afhankelijk van het aantal opladingen en het gebruik, heeft een e-bike een nieuwe accu nodig en belandt het oude exemplaar op de afvalberg. Cortina heeft nu het voortouw genomen in het refurbishen van e-bike accu’s, waardoor versleten accu’s een tweede leven krijgen. Dat betekent dat als een accu versleten is, de consument geen nieuwe e-bike of een nieuwe accu aan hoeft te schaffen, maar verder kan rijden dankzij een refurbished accu waarin de cellen vervangen zijn. Dit scheelt niet alleen in de portemonnee, maar ook in de enorme afvalstroom van afgedankte accu’s. 
 

Geschikt voor 24V Cortina e-bikes

Cortina biedt de service aan voor de gebruikers van de Cortina e-bike met het 24V systeem. Het werkt als een ruilsysteem; de consument levert zijn oude accu in bij de Cortina-dealer en kan een refurbished Cortina accu kopen met nieuwe batterijcellen. De refurbished accu is een accu waarvan de BMS en casing opnieuw gebruikt zijn, maar met nieuwe accucellen. Hierdoor is de capaciteit weer 100% en presteert de e-bike weer op volle kracht. Bij de aankoop van een refurbished accu heeft de consument opnieuw de keuze uit een actieradius van M, L, XL of XXL. Cortina geeft op refurbished accu’s 12 maanden garantie. 
 
 
 
 


 


Kom langs bij ons en lever de oude accu in dan heeft u de beste prijs maar u kunt de accu ook tegen een kleine meerprijs gewoon online bestellen.

KLIK HIER VOOR DE REFURBISHED ACCU'S VAN CORTINA